Thuis

Shanghai Puyi Industrial Co., Ltd.

China Shanghai Puyi Industrial Co., Ltd. certificaten
China Shanghai Puyi Industrial Co., Ltd. certificaten
Ik ben online Chatten Nu

Shanghai Puyi Industrial Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6 7 8 9
Shanghai Puyi Industrial Co., Ltd. Shanghai Puyi Industrial Co., Ltd. Shanghai Puyi Industrial Co., Ltd. Shanghai Puyi Industrial Co., Ltd. Shanghai Puyi Industrial Co., Ltd. Shanghai Puyi Industrial Co., Ltd. Shanghai Puyi Industrial Co., Ltd. Shanghai Puyi Industrial Co., Ltd. Shanghai Puyi Industrial Co., Ltd.
Factory1 fabriek 3 fabriek 4 fabriek 5 fabriek 6 fabriek 7 fabriek 8 fabriek 9 fabriek 10
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Wereldwijd
Merken : PY
Aantal werknemers : 250~300
Export pct : 90% - 100%

Is Industrieel Co. van Shanghai Puyi, Ltd één van de rubber materiële leverancier in China, en rubbersporenfabriek in Shanghai, China.

Wij behandelen hoofdzakelijk allerlei rubbersporen en verkopen over de hele wereld aan!

De rubbersporen volledige specificaties, geavanceerde technologie, betrouwbare kwaliteit, kunnen wijd in bouwmachines, landbouwmachines, en sneeuw worden gebruikt: Caterpillar, de bulldozer, het graafwerktuig, de asfaltbetonmolen, (de mini) maaimachine, de sneeuwblazer, de sneeuw, de rolstoel, de robots, enz.-de Productkwaliteit kwalificeerden tarief meer dan 99,7%.

Zijn producten worden uitgevoerd naar Europa, Amerika, Australië en Zuidoost-Azië, won het binnenlandse en buitenlandse verenigbare hoge lof van user S!

Tegelijkertijd, kunnen wij u van andere rubberproducten voorzien, rubbersporen, rubberband (met inbegrip van stevige band en luchtband), rubbermat, rubberkruippakjesysteem.

Het bedrijf heeft stevige technische sterkte en volledige testmethoden, en voert strikte kwaliteitsevaluatie van de inkomende grondstof aan afgewerkt productlevering uit. Geavanceerd het testen materiaal, het volledige systeem van de kwaliteitswaarborg en wetenschappelijke beheersmethodes om productkwaliteit te verzekeren.

Wij geloven, niet goede prijs, streven voor de goede dienst, zouden de dingen het tegengestelde moeten zijn.

Oprecht welkome klanten in binnen- en buitenland om zaken te bespreken, om een briljante toekomst te creëren!

Wij zullen de wetenschap en technologieinnovatie als kern, onophoudelijk nemen de markt, met meer spectaculair consolideren en uitbreiden. De „kwaliteit eerst“ is ons companys belangrijkste beleid.

Wij zullen strikt ISO9001 volgen de internationale kwaliteitsnorm dezelfde kwaliteit van het de industrie belangrijke product, en winst goede reputatie allebei in binnen- en buitenland houdt.

om het companys beeld, in het geval van de sterke bedrijfsconcurrentie te bevorderen, zouden wij de socialistische geestelijke beschavingsbouw van de socialistische richting, transporteren moeten ontwikkelen de yuhartstocht, innovatie, integriteit, samenwerking, het personeel kan maken aan de behoeften van nieuwe aera voldoen.

Ons bedrijf levert verschillende soorten Rubberproducten. Hoog - kwaliteit en redelijke prijs. Wij houden ons eerst aan het principe van „kwaliteit, de dienst eerst, voortdurende verbetering en innovatie om de klanten“ voor het beheer en „nul tekort, nul klachten“ als kwaliteitsdoelstelling te ontmoeten. Om onze dienst te perfectioneren, voorzien wij de producten van goede kwaliteit aan de redelijke prijs.

China Shanghai Puyi Industrial Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

China Shanghai Puyi Industrial Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

China Shanghai Puyi Industrial Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

Contactgegevens
Shanghai Puyi Industrial Co., Ltd.

Contactpersoon: Ms. Alice

Fax: 86-21-3758-0295

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)