Thuis Over ons

Geschiedenis

Van goede kwaliteit Landbouw Rubbersporen voor verkoop
Van goede kwaliteit Landbouw Rubbersporen voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

Shanghai Puyi Industrial Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6 7 8 9
Shanghai Puyi Industrial Co., Ltd. Shanghai Puyi Industrial Co., Ltd. Shanghai Puyi Industrial Co., Ltd. Shanghai Puyi Industrial Co., Ltd. Shanghai Puyi Industrial Co., Ltd. Shanghai Puyi Industrial Co., Ltd. Shanghai Puyi Industrial Co., Ltd. Shanghai Puyi Industrial Co., Ltd. Shanghai Puyi Industrial Co., Ltd.
Factory1 fabriek 3 fabriek 4 fabriek 5 fabriek 6 fabriek 7 fabriek 8 fabriek 9 fabriek 10

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Wereldwijd
Merken : PY
Aantal werknemers : 250~300
Export pct : 90% - 100%

Wij, Industrieel Co. van Shanghai Puyi, Ltd zijn blij om een ongekend succes in de reactie te krijgen die van Bengaluru-Tentoonstelling, India vanaf twaalfde-12th-16 December 2017 wordt ontvangen.

Door EXCON, poogt onze fabriek onze RUBBERsporen van uitstekende kwaliteit aan globale klanten voor te stellen. Het brengt veel interessante kopers en gekomen aan ons cabineaantal: B23 en bespreek dan meer details, met inbegrip van het kopen van plan met verwante hoeveelheden…

Wij hopen, volgende tijd wij meer klanten van deze Tentoonstelling kunnen winnen en wij zullen goede producten aan alle cliënten en houden zullen zakenrelatie dan op lange termijn in de toekomst ontwikkelen en bouwen.

 

 

In de komende dagen, zullen wij aan transporteren bedrijfsfilosofie van „voortgekomen uit klanten, winst in kwaliteit, voortreffelijkheid in alle aspecten verdergaan, merk die“ en zullen inspanningen aan tot geavanceerd productietechnieken, ontwikkeling en onderzoek voor octrooitechnieken leiden in deze industrieën, aan de dienst voor breedste gebruikers door geavanceerde technieken, superieure productenkwaliteit, de beste technische dienst en rendabele productprijs voortzetten.

Wij heten warm binnenlandse en overzee klanten in ons bedrijf voor onderhandeling en samenwerking welkom.


Shanghai Puyi Industrial Co., Ltd.
Contactgegevens
Shanghai Puyi Industrial Co., Ltd.

Contactpersoon: Mrs. Scarlet

Tel.: 86-21-3758-0296

Fax: 86-21-3758-0295

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)