Thuis

Shanghai Puyi Industrial Co., Ltd.

Van goede kwaliteit Landbouw Rubbersporen voor verkoop
Van goede kwaliteit Landbouw Rubbersporen voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

Shanghai Puyi Industrial Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6 7 8 9
Shanghai Puyi Industrial Co., Ltd. Shanghai Puyi Industrial Co., Ltd. Shanghai Puyi Industrial Co., Ltd. Shanghai Puyi Industrial Co., Ltd. Shanghai Puyi Industrial Co., Ltd. Shanghai Puyi Industrial Co., Ltd. Shanghai Puyi Industrial Co., Ltd. Shanghai Puyi Industrial Co., Ltd. Shanghai Puyi Industrial Co., Ltd.
Factory1 fabriek 3 fabriek 4 fabriek 5 fabriek 6 fabriek 7 fabriek 8 fabriek 9 fabriek 10

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Wereldwijd
Merken : PY
Aantal werknemers : 250~300
Export pct : 90% - 100%
Shanghai Puyi Industrial Co., Ltd is een van de leverancier van rubbermateriaal in China en de rubberbaanfabriek in Shanghai, China.

We hebben voornamelijk te maken met allerlei rubberen tracks en verkopen over de hele wereld!

Rubber tracks volledige specificaties, geavanceerde technologie, betrouwbare kwaliteit, kan op grote schaal worden gebruikt in bouwmachines, landbouwmachines en sneeuw: Caterpillar, bulldozer, graafmachine, asfalt bestratingsafwerkmachines, (mini) harvester, sneeuwblazer, sneeuw, rolstoel, robots, etc. Productkwaliteit gekwalificeerde tarief van meer dan 99,7%.

De producten worden geëxporteerd naar Europa, Amerika, Australië en Zuidoost-Azië, won de binnenlandse en buitenlandse gebruiker's consistente hoge lof!

Tegelijkertijd kunnen we u voorzien van andere rubberproducten, rubberen rupsbanden, rubberbanden (inclusief massieve banden en luchtbanden), rubberen matten, rubberen rupsbandsystemen.

Het bedrijf heeft solide technische sterkte en complete testmethoden en implementeert een strenge kwaliteitsbeoordeling van de binnenkomende grondstof tot de levering van het eindproduct. Geavanceerde testapparatuur, compleet kwaliteitsgarantiesysteem en wetenschappelijke managementmethoden om de productkwaliteit te waarborgen.

Wij geloven, geen goede prijs, streven naar een goede service, dingen moeten het tegenovergestelde zijn.

Met vriendelijke welkom klanten in binnen-en buitenland om te onderhandelen over zaken, het creëren van een schitterende toekomst!

We zullen de wetenschap en technologische innovatie als kern nemen, de markt continu consolideren en uitbreiden, met een spectaculairder. "Kwaliteit staat voorop" is het belangrijkste beleid van ons bedrijf.

We zullen strikt volgen de internationale kwaliteitsnorm ISO 9001 houden dezelfde toonaangevende productkwaliteit, en win een goede reputatie, zowel in binnen-en buitenland.

Om het imago van het bedrijf te promoten, in het geval van sterke zakelijke concurrentie, moeten we de socialistische spirituele beschavingbouw van de socialistische richting ontwikkelen, de passie, innovatie, integriteit, samenwerking doorvoeren, zorgen dat het personeel aan de behoeften kan voldoen van nieuwe aera.

Ons bedrijf levert verschillende soorten rubberproducten. Hoge kwaliteit en redelijke prijs. We houden ons aan het principe van "eerste kwaliteit, service eerst, continue verbetering en innovatie om de klanten te ontmoeten" voor het beheer en "zero defect, nul klachten" als de kwaliteitsdoelstelling. Om onze service te perfectioneren, bieden we de producten van goede kwaliteit tegen de redelijke prijs.

Contactgegevens
Shanghai Puyi Industrial Co., Ltd.

Contactpersoon: Mrs. Scarlet

Tel.: 86-21-3758-0296

Fax: 86-21-3758-0295

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)